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Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  04/02/2019
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Autor :  CARBALLO, S.; BLANKENSHIP, S. M.; SANDERS, D. C.; RITCHIE, D.; BOYETTE, M.
Afiliación :  SERGIO JOSE CARBALLO SILVA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SYLVIA M. BLANKENSHIP; DOUGLAS C. SANDERS; DAVID F. RITCHIE; MICHAEL D. BOYETTE.
Título :  Comparison of packing systems for injury and bacterial soft rot on bell pepper fruit. [Research article].
Fecha de publicación :  1994
Fuente / Imprenta :  HortTechnology, July 1994, volume 4, issue 3, pages 369-272.
ISSN :  1063-0198 / Online ISSN: 1943-7714
DOI :  10.21273/HORTTECH.4.3.269
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Print Publication Date: 01 Jan 1994 // Online Publication Date: Jul 1994.
Contenido :  ABSTRACT. Commercial packing lines in Sampson County, N.C., were surveyed during two growing seasons to study handling methods on susceptibility of bell pepper fruits (Capsicum annuum L.) to bacterial soft rot (Erwinia carotovora subsp. carotovora). Samples were taken from two field packers and one packing house in 1991 and from two field packers and four packing houses in 1992. One field packer and one packing house were common to both years. Fruits were either inoculated with bacteria or untreated and stored at 10 or 21C. Damaged fruits were counted and classified as crushed, cut, bruised, abraded, and other injuries. Fruit injury was less dependent on whether the operation was a packing house or a field packing line than on the overall handling practices of the individual grower. In general, packing peppers in packing houses resulted in an increased number of bruises, whereas fruit from field packing lines had more abrasions. More open skin injuries resulted in greater fruit decay. In both years, fruits stored at 10C had less top rot than fruits stored at 21C. In 1992, they also had less pod rot. Dry and chlorinated lines often had equivalent rot problems. © American Society for Horticultural Science.
Palabras claves :  CHLORINATION; ERWINIA CAROTOVORA; PATHOLOGY; POSTHARVEST HANDLING; STORAGE.
Thesagro :  CAPSICUM ANNUUM; MORRON, PIMIENTO.
Asunto categoría :  --
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB3886 - 1PXIAP - DDPP/JASHS/1994

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Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  15/02/2018
Tipo de producción científica :  Capítulo en Libro Técnico-Científico
Autor :  MORON, A.
Afiliación :  DAVID ALEJANDRO MORON YACOEL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  El Fosforo en los sistemas productivos : dinámica y disponibilidad en el suelo
Fecha de publicación :  1996
Fuente / Imprenta :  In: RISSO, D.; BERRETTA, E.J.; MORON, A. (Eds.). Producción y manejo de pasturas. Seminario técnico, 17-19 octubre 1995, INIA Tacuarembó. Montevideo (Uruguay): INIA, 1996.
Páginas :  p33-40
Serie :  (INIA Serie Técnica; 80)
ISBN :  9978-38-068-5
Idioma :  Español
Thesagro :  DISPONIBILIDAD DE NUTRIENTES; FERTILIDAD DEL SUELO; FOSFORO.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/8475/1/ST80-p.33-40.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB5966 - 1INIPL - PPUY/INIA/ST/80st80
LE44457 - 1INIPL - PPUY/INIA/ST/8011385
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